site name Siwertell

Project Leader - Mechanical

Teknisk Projektledare - Mekanik

Efterfrågan på våra produkter är fortsatt stor över hela världen och vi förstärker nu vår organisation med ytterligare en engagerad och kompetent Teknisk Projektledare!

Vi söker dig som vill vara navet i vårt projektteam för produktion och leverans av våra lossare, lastare och terminalutrustningar.  Du kommer ansvara för att den mekaniska delen av våra kundorderprojekt fullföljs vilket innebär en mycket varierad arbetsroll med stort teknikfokus. I dina arbetsuppgifter ingår att organisera, planera och följa upp konstruktionsarbetet tillsammans med konstruktionsavdelningen, delta i projektmöten samt vara ett stöd till inköpsavdelningen när det gäller tekniska frågor. I dina arbetsuppgifter ingår även framtagning av layout-ritningar i 2D för installationen av utrustningen, arbetsledning av konsulter och medarbetare i konstruktionsarbetet, tekniska beräkningar samt att assistera ute i fält vid uppstart/kapacitetstestning av utrustningarna. Tjänsten har en tydligt internationell karaktär och innebär arbetsresor med uppskattningsvis 50 resdagar/år. 

Du är en kommunikativ och teknikintresserad maskiningenjör med konstruktionserfarenhet, gärna ifrån tyngre, svetsade, stålkonstruktioner. Erfarenhet av projektledning av större kundprojekt är meriterande. Ditt arbetssätt kännetecknas av engagemang, god struktur och en stor portion nyfikenhet. Tjänsten innebär många internationella kontaktytor varvid dina sociala- och kommunikativa förmågor är speciellt viktiga. Du behärskar vårt koncernspråk engelska i såväl tal som skrift.

Vi erbjuder dig en mycket varierad och utvecklande arbetsroll inom framgångsrikt, internationellt, företag med stark lokal anknytning. Du blir en drivande kraft i våra kundorderprojekt och kommer samarbeta med kvalificerade medarbetare ifrån en rad olika discipliner som finner stor tillfredsställelse i sina arbetsuppgifter!

För denna tjänst samarbetar vi med rekryteringsföretaget Ingenjörskraft.

Rekryteringsspecialist Daniel Svensson’s personliga kommentar:

”Detta är en fantastisk möjlighet för dig som vill utvecklas vidare inom teknisk projektledning av större kundorderprojekt med världsledande produkter. På Siwertell är det högt till tak, korta beslutsvägar och du kommer ges stora möjligheter att vara med och utveckla företagets produkter och arbetssätt.

En mycket utmanande, utåtriktad och tekniktung arbetsroll med stor variation väntar den som antar denna utmaning. Intresserad? Kontakta Daniel Svensson eller ansök direkt via daniel@ingenjorskraft.com senast 30:e november. Ansökningar behandlas löpande så skicka in din ansökan så snart du kan!”

 

Sökord: Konstruktör konstruktion Mekanik Ingenjör Projektledning  

We are interested to hear from you! Please fill in your message and contact details below. We will reply to your request as soon as we can.