site name Siwertell

Manager BT Design & Engineering

Till vår Teknikavdelning söker vi 

Avdelningschef – Konstruktion/Design

Vi söker nu, på grund av pensionsavgång, en prestigelös och engagerad ledare till vår konstruktionsavdelning! I dina arbetsuppgifter ingår att leda avdelningen avseende utveckling av personal och arbetsmetoder. Du agerar ”bollplank” i tekniska diskussioner, planerar/följer upp avdelningens designarbete och hållfasthetsberäkningar för fartygslossare, lastare och terminalutrustning. I arbetsrollen ingår personalansvar för 15 anställda medarbetare samt arbetsplanering och ledning av avdelningens externa konsulter. Tjänsten är baserad i Skånska Bjuv strax utanför Helsingborg.

Du är en kommunikativ och teknikintresserad maskiningenjör med högskoleexamen som finner glädje och utmaning i att utveckla, effektivisera, standardisera och modulisera konstruktionsarbete. Du söker en personalledande befattning med stort tekniskt fokus där du kan få utlopp för din kreativitet och kunskap inom tyngre maskinkonstruktion. Ditt arbetssätt kännetecknas av god struktur, ett analytiskt tankesätt och ett coachande ledarskap. Du behärskar vårt koncernspråk engelska i såväl tal som skrift.

Vi erbjuder dig en mycket utvecklande arbetsroll inom framgångsrikt, internationellt, företag med världsledande produkter med stark lokal anknytning. Du blir en viktig del av en avdelning med mycket kvalificerade medarbetare som finner stor tillfredsställelse och stolthet i sina arbetsuppgifter.

För denna tjänst samarbetar vi med rekryteringsföretaget Ingenjörskraft.

Rekryteringsspecialist Daniel Svensson’s personliga kommentar:

En mycket varierad och tekniktung ledarroll i en tydligt projektbaserad miljö väntar den som antar denna utmaning! På Siwertell är det högt till tak och du kommer ges stora möjligheter att påverka din egen arbetssituation såväl som utvecklingen av företagets produkter och arbetssätt. Arbetsrollen innebär många interna och externa kontaktytor och ofta tätt samarbete med kollegor ifrån en rad olika tekniska discipliner.

Intresserad? Kontakta Rekryteringskonsult Daniel Svensson eller ansök direkt via daniel@ingenjorskraft.com senast 30:e november. Ansökningar behandlas löpande.

 

Sökord: Konstruktion Design Ingenjör Avdelningschef, Konstruktionschef

OBS: Tjänsten är en tillsvidareanställning på Siwertell AB. Alla former av samtal som inte berör frågor om tjänsten eller företaget (t ex från rekryterings-/bemannings-/annonseringsföretag eller liknande) undanbedes vänligen. Din ansökan kommer sparas i vårt CRM-system för ev kontakt i framtiden och önskar du att den tas bort efter slutfört rekryteringsuppdrag meddelar du oss detta via mail på info@ingenjorskraft.com

We are interested to hear from you! Please fill in your message and contact details below. We will reply to your request as soon as we can.